Rotupohdinta

Siirry alas

Rotupohdinta

Viesti  Jazzumi lähetetty Su Heinä 24, 2011 12:29 am

Toivotko jotain tiettyä uutta rotua Howrseen? Olisiko jotain parannettavaa vanhoissa roduissa? Mietityttääkö joku rotuihin liittyvä asia? Tämä topic on täysin Howrsen rotuihin liittyvää keskustelua varten.

Itselläni on ainakin ensimmäisenä asiana mielessä tuo kylmäveri -kysymys. Miksei? Ja nyt kuitenkin tuli irlannincob. Mielestäni olisi aika surullista rajata pelistä pois ihan yleisiäkin rotuja vain jonkun periaatteen tai muun takia. Jos kyseessä olisi tuo kilpailemisongelma, niin se on mielestäni pienin murhe. Kylmäveriset useimmiten toimivat oikeinkin hyvin esim. kouluratsuina, riippuen ihan siitä mihin ne totuttaa ja kouluttaa, kuten muutekin hevoset. Irlannincob on tästä oikein hyvä esimerkki.
Toivonkin seuraavana mahdollisena kylmäverirotuna Shireä, mutta yleisesti rotuna toivoisin tietenkin Islanninhevosta taikka internationaalin puolella suuresti ihastumaani Newfoundlandin ponia. Sen kuva on niin suloinen ja värit sopivat sille.

Noniin areena on teidän!

! Muistathan kuitenkin, ettei meillä foorumin ylläpitäjillä ole mitään valtuuksia Howrsessa emmekä täten toteuta toiveita, annamme vain mahdollisuuden keskusteluun ja mielipiteiden vaihtoon. !

Jazzumi
Jazzumi
Admin

Viestien lukumäärä : 16
Join date : 23.07.2011

Näytä käyttäjän tiedot http://howrsefi.webs.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa